Västkustens mest pittoreska ö

Bröllop & Konferens

Vår marina atmosfär präglar hela huset och bjuder in till en fantastisk skärgårdsmiljö att fira kärleken på. Stora fönster ramar in restaurangen på ovanvåningen och utlovar er och era gäster en slående utsikt mot det glittrande havet. Det inglasade orangeriet i anslutning till restaurangen kan dukas upp i ton och stil med bröllopsmiddagen eller fungera som en oas för era gäster att mingla på.

Vår köksmästare sätter samman en meny helt utefter era önskemål men med egen ingivelse i havets godsaker, närproducerade råvaror och säsongens primörer. Till maten tar vi tillsammans fram en personlig dryckesmeny, kombinerad utifrån middagens råvaror och smaker.

En romantisk bröllopsvals inleder kvällens dans. En dans som sedan skrider långt in på småtimmarna. Stämningsfylld musik och glada människor avrundar en fantastisk bröllopsfest och en minnesvärd kväll!

Varför inte säga JA till kärleken i kapellet på den lilla ön: Hållö. Hållö är känd för sitt turkosa vatten och sin beundransvärda natur och är belägen tio minuter från Smögenbryggan och Hamnen 4.

Ja, vad vore väl en kärleksfest på Smögen och Hamnen4?
Alldeles underbar!

Konferens eller firmafest?

Vår genuina skärgårdsmiljö välkomnar även företag och konferensgäster till härliga middagar. Utsikten och den typiska västkustmiljön bidrar till ett inspirerande ställe för människor att utvecklas och umgås på.

”Varmt välkommen att kontakta oss för ett personligt möte.
Vi ser fram emot att höra från Er!”

Vänligen

Carl Johan Gerlam

Vigsel: www.hallokapell.com | www.sodrasotenas.se
Boende: www.smogensgasthem.se | www.pensionatbryggan.se | www.smogenshafvsbad.se | www.hotellkungshamn.se